Главная » Архив материалов
                             Діалог між МТСБУ та експертами страхового ринку розпочато



        09 лютого 2015 року в МТСБУ була проведена робоча зустріч керівництва МТСБУ з експертами страхового ринку на тему: «Ризики, які існують на ринку ОСЦПВ та шляхи їх подолання». На зустрічі були присутні: Генеральний директор МТСБУ Володимир Шевченко, Президент МТСБУ Юрій Гришан, Голова правління ГО «Страховий захист» Василь Дарков, Голова комісії за страхування Українського товариства фінансових аналітиків В’ячеслав Черняховський, Голова постійно діючої комісії ГО «Стр ... Читать дальше »
Просмотров: 464 | Добавил: АВТОАДВОКАТ | Дата: 18.02.2015 | Комментарии (0)

"Укравтодор уже зачекався на реформи", - Віце-прем'єр-міністр Валерій Вощевський


Міністерство інфраструктури та Державне агентство автомобільних доріг України мають сконцентруватися на завершенні реформування системи управління автомобільними дорогами загального користування в цьому році, - заявив Віце-прем‘єр-міністр Валерій Вощевський.

Одним із ключових аспектів реформування галузі є передання управління місцевими дорогами, обласним та районним державним адміністраці ... Читать дальше »
Просмотров: 475 | Добавил: АВТОАДВОКАТ | Дата: 16.02.2015 | Комментарии (0)


Превышение скорости на 20 с лишним км/ч влечет за собой наложение штрафа (ст. 122 КУоАП)

Если сотрудник ГАИ остановил вас и обвиняет в превышении скорости, хотя вы уверены, что этого не делали, то в этом случае нужно вести себя следующим образом.

Согласно статье 251 КУоАП, доказательствами в деле об административном правонарушении являются любые фактические данные, на основе которых в определенном законом порядке должностное лицо устанавливает наличие или отсутствие данного нарушения.

Эти данные устанавливаются протоколом об административном правонарушении, объяснениями человека, привл ... Читать дальше »
Просмотров: 471 | Добавил: Rudyk_Ivan | Дата: 13.02.2015 | Комментарии (0)


Моторне (транспортне) страхове бюро України (МТСБУ) з 12 лютого 2015 вводить нові тарифи на поліси "Зелена карта" для виїжджаючих за кордон на автотранспорті.
Згідно з повідомленням бюро, МТСБУ перерахувало вартість страхових сертифікатів "Зелена картка", які будуть введені з 12 лютого, у бік збільшення на 42,7%.
Остання зміна тарифів проводилося 21 січня 2015 в бік зниження на 5%.

Поліси "Зелена карта" з 2009 року реалізуються двох видів: вся Європа, Білорусь, Молдова і Росія.
За даними МТСБУ, вартість "Зеленої карти" на 15 днів для легкових автомобілів для поїздок по Європі з 12 лютого складе 646 грн (р ... Читать дальше »
Просмотров: 544 | Добавил: Rudyk_Ivan | Дата: 10.02.2015 | Комментарии (0)

Верховная Рада Украины приняла Постановление «О назначении членов Временной специальной комиссии по проверке судей судов общей юрисдикции»

     Верховная Рада Украины назначила членами Временной специальной комиссии по проверке судей судов общей юрисдикции следующих лиц:

Голуба Владислава Владимировича, народного депутата Украины — от фракции партии «Блок Петра Порошенко»;

Первомайского Олега Алексеевича, доцента кафедры гражданского права КНУ имени Тараса Шевченко — от фракции Политической партии «Народный фронт»;

Черевко Антонину Александровну, менеджера программ МО Международной поддержки медиа — от фракции Политической партии «Объединение «Самопоміч»;

Юзьков ... Читать дальше »
Просмотров: 430 | Добавил: АВТОАДВОКАТ | Дата: 08.02.2015 | Комментарии (0)

       Даішники, яким не вистачає алкотестерів, часто будують свої звинувачення на адресу водія на підставі запаху алкоголю з рота. Як поводитися в такому разі? З моменту прийняття інструкції про порядок виявлення водіїв, які керують автомобілем у нетверезому вигляді - спільного наказу МВС та МОЗ - пройшло вже більше року.Нагадаємо, що після прийняття цього документа водія можуть вважати п'яним лише в тому випадку, якщо норма вмісту алкоголю в крові у нього перевищує 0,2 проміле (0,0002 г / л, це приблизно 40 г горілки на 80 кг ваги). На законодавчому рівні була встановлена мінімальна норма, а для контролю тверезості водіїв відповідно до нового законодавства, керівництво ДАІ пообіцяло закупити цифрові алкотестери, що визначають точну кількість алкоголю в крові. 

      На той момент ... Читать дальше »
Просмотров: 848 | Добавил: Rudyk_Ivan | Дата: 07.02.2015 | Комментарии (0)

Одним із важливих напрямків роботи Моторного (транспортного) страхового бюро України є захист прав українських водіїв за кордоном. Так, станом на 31 січня 2015 року МТСБУ укладено договори про захист прав відвідувачів з Бюро восьми країн - членів Міжнародної системи автострахування «Зелена картка»: Греції, Росії, Туреччини, Латвії, Білорусі, Польщі, Данії та Швейцарії.

Головне завдання згаданого договору – вдосконалення та спрощення існуючої процедури врегулювання страхових випадків, де потерпілою стороною є іноземний водій (відвідувач), а дорожньо-транспортна пригода трапилася на території країни, іншої ніж та, що є місцем постійного проживання такого водія. При цьому хоча б одна з цих двох країн не входить до Європейського економічного простору (ЄЕП).

«Підписання таких двосторонніх договорів дозволяє не тільки підвищити захист інтересів українських водіїв, що стали учасниками ДТП за кордоном, а й підняти рівень страхового захисту до стандартів, ... Читать дальше »
Просмотров: 449 | Добавил: АВТОАДВОКАТ | Дата: 06.02.2015 | Комментарии (0)

В Управлінні Державтоінспекції Харківської області під час проведення прес-конференції працівники Державтоінспекції міста Харкова та області, фахівці однієї з страхових компаній, представники громадських організацій, роз’яснили учасникам дорожнього руху механізм спрощеного оформлення ДТП з незначними наслідками, шляхом оформлення Європротоколу, його переваги та особливості.
Як зазначив заступник начальника Управління Державтоінспекції Харківської області полковник міліції Борис Федянін, упродовж минулого року практично на кожну пригоду без постраждалих були викликані працівники ДАІ.

Він нагадав, що з 19 вересня 2011 року в силу вступив закон, що спрощує механізм оформлення ДТП з незначними наслідками шляхом складання повідомлення про ДТП (Європротоколу). Ці нововведення направлені на приведення обов’язкового страхування цивільної відповідальності автовласників до міжнародних стандартів страхування та врегулювання збитків.

Європротокол – спец ... Читать дальше »
Просмотров: 563 | Добавил: АВТОАДВОКАТ | Дата: 06.02.2015 | Комментарии (3)

 
 В ДТП под Белгородом погибли жители Луганской и Донецкой областей, сообщил РИА Новости источник в правоохранительных органах. Сообщается, что на месте ДТП погибли водитель микроавтобуса П.В. Зеленюк и девять пассажиров: Светлана Магильная, 1973 года рождения (город Луганск), Лидия Кошман, 1950 года рождения (Луганская область), Светлана Денисова, 1961 года рождения (Луганская область), Анатолий Гук, 1962 года рождения (Луганская область), Валерий Михайлов, 1954 года рождения (Луганская область), Андрей Капленко, 1974 года рождения (Донецкая область), Людмила Гаруз, 1971 года рождения (Луганская область), Олександр Кошман, 1952 года рождения (Луганска ... Читать дальше »
Просмотров: 496 | Добавил: АВТОАДВОКАТ | Дата: 05.02.2015 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 8 9 10
Приветствую Вас, Гость!
Четверг, 02.05.2024

 тел. 0508506423
 тел. 0683954532
тел. 0639816972