Главная » Архив материалов

Ви можете водити дуже акуратно і мати тривалий стаж без ДТП. Але хто поручиться, що завтра на дорозі вам не зустрінеться агресивний новачок, який спровокує аварію... з вами?

Як говорилося в одній соціальній рекламі: прості речі рятують життя. Нижче – ті самі дрібниці, які потрібно знати кожному, хто сідає в авто.

Все на своїх місцях. Габаритні предмети на задньому сидінні, ємності з горючими речовинами в салоні (до речі, це не обов'язково повинна бути каністра з соляркою – вистачить і балончика лаку для волосся). Навіть нешкідливі окуляри на торпеді можуть послужити причиною травми при різкому гальмуванні або зіткненні. Нехай інші дражн ... Читать дальше »
Просмотров: 535 | Добавил: АВТОАДВОКАТ | Дата: 26.05.2015 | Комментарии (0)



Бывают случаи, когда вы покупаете автомобиль не только для себя, но и для всей семьи. В таком случае, что бы вождение машины стало возможным для ваших близких, рекомендуется оформить доверенность на управление автомобилем.

Что такое доверенность на управление автомобилем? Доверенность на управление автомобилем – это документ «соглашения», который владелец авто оформляет для другого физического лица (родственника, члена семьи, друга, партнёра и т.д.). Это соглашение, которое выдаётся одним физическим лицом другому лицу, для разрешения представительства его перед третьим лицами. На сегодняшний момент , наличие доверенности не является обязательным документом. Но имеет место быть, как подтверждающий аспект. Может быть составлен в письменной форме, или на специально подготовленн ... Читать дальше »
Просмотров: 15166 | Добавил: Rudyk_Ivan | Дата: 22.05.2015 | Комментарии (0)



Моторне (транспортне) страхове бюро України повідомлює, що відповідно до інформації Нацкомфінпослуг з 08.05.2015 р. було анульовано ліцензію Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «Україна» на провадження страхової діяльності у формі обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСЦПВВНТЗ).

Анулювання ліцензії позбавляє страховика права на провадження ОСЦПВВНТЗ. При цьому страховик не звільняється від виконання своїх зобов’язань за раніше укладеними договорами автострахування.

Інформація про оцінку діяльності страховиків, які мають право укладати договори ОСЦПВВНТЗ, знаходиться на офіційному Інтернет-порталі МТСБУ за посиланням /files/4_2014_4.2015.pdf
Просмотров: 540 | Добавил: Rudyk_Ivan | Дата: 21.05.2015 | Комментарии (0)


Дирекція МТСБУ інформує про те, що з 23 квітня 2015 року Публічне акціонерне товариство «Страхова компанія «Оранта-Лугань» (далі – ПАТ «СК «Оранта-Лугань») та Приватне акціонерне товариство «Страхова компанія «ВОНА» (далі – ПрАТ «СК «ВОНА») втратили статус асоційованого члена Моторного (транспортного) страхового бюро України.

Підставою припинення членства ПАТ «СК «Оранта-Лугань» та ПрАТ «СК «ВОНА» стала заборгованість до фондів МТСБУ понад два місяці.

Рішенням Загальних зборів членів МТСБУ Товариство з додатковою відповідальністю «Альянс Україна» (далі – ТзДВ «Альянс Україна») з 26 березня 2015 року виключено з членів МТСБУ на підставі поданої заяви. ... Читать дальше »
Просмотров: 829 | Добавил: Rudyk_Ivan | Дата: 21.05.2015 | Комментарии (0)


З метою належного забезпечення отримання потерпілими відшкодування шкоди, пов’язаної з пошкодженням транспортних засобів, і відповідно, забезпечення належного захисту прав споживачів страхових послуг Президія МТСБУ на засіданні 16.04.2015 року ухвалила рішення щодо питання актуальності співпраці з акредитованими Дирекцією МТСБУ СТО.

Враховуючи надходження до МТСБУ скарг від потерпілих про факти ненадання послуг з ремонту їх транспортних засобів СТО, які мали надати такі послуги і отримали від МТСБУ відповідне відшкодування для таких потерпілих, та на підставі висновку експертної групи з регламентних виплат, члени Президії одноголосно прийняли рішення оптимізувати ... Читать дальше »
Просмотров: 478 | Добавил: Rudyk_Ivan | Дата: 21.05.2015 | Комментарии (0)


Дорожньо-транспортна пригода сталася 19 травня, близько 19 години 20 хвилин, на 455 км автодороги Стрій – Тернопіль – Кіровоград - Знам’янка. За попередніми даними, водій автобуса «MERCEDES-BENZ» виїхав на смугу зустрічного руху, після чого з’їхав у кювет, де перекинувся.

На момент аварії в автобусі знаходилось 36 пасажирів та двоє водіїв.
Внаслідок ДТП троє пасажирів загинули, а ще одинадцятеро людей з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставили до лікарень.
Наразі триває розслідування.

Прес-служба Департаменту
ДАІ МВС України
« Повернутись
Просмотров: 498 | Добавил: Rudyk_Ivan | Дата: 21.05.2015 | Комментарии (0)


Для цієї категорії транспортних засобів, за дорученням Міністерства внутрішніх справ України розроблені тимчасові знаки. Дизайн табличок виконаний у таких кольорах, які сприяють маскуванню. Один з реєстраційних центрів ДАІ м. Києва вже отримав першу партію цих тимчасових знаків.

Нові номерні таблички мають зелений фон, на якому білим кольором нанесені цифри і літери. Такі знаки не вирізнятимуться на тлі маскувального забарвлення транспортних засобів, які використовуються в зоні проведення антитерористичної операції.

До одного з реєстраційних центрів ДАІ м. Києва вже надійшла перша партія спеціальних знаків. Її вистачить, аби облікувати 150 автомобілі ... Читать дальше »
Просмотров: 525 | Добавил: Rudyk_Ivan | Дата: 20.05.2015 | Комментарии (0)


Итак, вы решили купить свой первый автомобиль. Для начала решите какой автомобиль вы хотите изначально: отечественный или иномарку. Обычно новички покупают свое первое авто отечественного производства и чаще всего подержанную.
Но что бы подковать вас в самых главных вопросах при покупке вашего первого автомобиля, мы решили дать вам 10 потрясающих советов, на что следует обратить внимание изначально и постарались разъяснить простым языком, что могут значить те или иные дефекты, которые вы можете заметить осматривая и тестируя покупку.

1. ПРОВЕРИТЬ ТЕХНИЧЕСКИЙ ПАСПОРТ.
Обязательно следует посмотреть год выпуска в паспорте, а потом проверить его через ... Читать дальше »
Просмотров: 559 | Добавил: Rudyk_Ivan | Дата: 15.05.2015 | Комментарии (0)


Державтоінспекція Харківської області звертає увагу всіх автовласників на необхідність забезпечення схоронності транспортних засобів від злочинних посягань. Злочинців приваблює, перш за все транспорт, який не обладнаний протиугонною сигналізацією, залишений власниками поруч з об’єктами торгівельних мереж та культурно-масових заходів, поза охоронюваних стоянок та паркувань. У нічний час, безпосередньо в м. Харкові, 73% злочинів було скоєно відносно транспортних засобів, що були залишені власниками біля багатоповерхових житлових будинків.

Пам’ятайте, що будь-які грошові витрати щодо забезпечення схоронності транспортного засобу виправдані та попередять як від викра ... Читать дальше »
Просмотров: 495 | Добавил: Rudyk_Ivan | Дата: 15.05.2015 | Комментарии (0)


20 квітня президія Моторного (транспортного) бюро України прийняла рішення про виключення з його асоційованих членів трьох страхових компаній : “Allianz Україна”, СК “ВОНА” і СК “Оранта-Лугань”, пише business.vesti-ukr.com.

Ці компанії автоматично втратили право продавати нові поліси обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників (ОСАГО або автоцивілки).

Але, як регулярно підкреслює МТСБУ, припинення повного і асоційованого членства у Бюро не звільняє страховика від виконання зобов’язань за укладеними раніше договорами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників. Тобто якщо ваш договір ще дій ... Читать дальше »
Просмотров: 570 | Добавил: Rudyk_Ivan | Дата: 21.04.2015 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 9 10 »
Приветствую Вас, Гость!
Пятница, 19.04.2024

 тел. 0508506423
 тел. 0683954532
тел. 0639816972