Главная » 2015 » Июль » 1 » Аваков усунув від роботи весь склад ДАІ Миколаївщини + ВІДЕО
12:39
Аваков усунув від роботи весь склад ДАІ Миколаївщини + ВІДЕО

Міністр МВС України Арсен Аваков усунув від роботи весь склад ДАІ Миколаївської області.
Таку заяву міністр зробив сьогодні, 1 липня, перед особовим складом Державтоінспекції в Миколаєві, куди приїхав після оприлюдненого в соцмережах відео, на якому зафіксовано факти хабарництва співробітниками ДАІ в Коблево, повідомляє Укрінформ.
«Мені набридло дивитися на безсоромні очі ДАІшників. Увесь склад ДАІ Миколаївської області буде виведено за штат і звільнено з посад. У четвер ви повинні прибути до міліції для визначення порядку атестації. Кожен, хто хоче працювати в новій поліції, - має довести це», - підкреслив Аваков.
Він уточнив, що конкурсний прийом стартує з 27 липня. До того часу замість ДАІ патрулювання в Миколаївській області здійснюватиме спецпідрозділ "Миротворець", бійців якого Аваков привіз з собою, а таком спецпідрозділи "Миколаїв" і "Кобра".
Як повідомлялося, в мережі Інтернет громадський активіст оприлюднив скандальне відео, на якому зафіксовано факти зупинки інспекторами ДАІ на посту ДПС «Коблеве» вантажних транспортних засобів, перевірки документів і отримання від водіїв-далекобійників грошей.
За цим фактом керівництвом УМВС в Миколаївській області призначено службову перевірку.



Просмотров: 516 | Добавил: Rudyk_Ivan | Теги: Миколаївщини, відео, АВТОАДВОКАТ, склад, Аваков, юридическая консультация бесплатно, роботи, гаи, весь, усунув | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Приветствую Вас, Гость!
Четверг, 28.03.2024

 тел. 0508506423
 тел. 0683954532
тел. 0639816972