Главная » 2015 » Март » 11 » Працівники ДАІ Харківщини виявили автівку з підробленими документами
20:12
Працівники ДАІ Харківщини виявили автівку з підробленими документами

Працівники ДАІ Харківщини виявили автівку з підробленими документами


Днями, на перехресті вулиць Шевченко та Матюшенко під час нагляду за дорожнім рухом мобільною групою в складі працівників ДАІ та експертів НДЕКЦ за порушення Правил дорожнього руху був зупинений автомобіль «Фольксваген-Пассат». За кермом легковика перебував 74-річний громадянин України. 


При перевірці вищезазначеного автомобілю правоохоронці встановили, що ідентифікаційний номер кузова не співпадає з базою даних про реєстрацію транспортних засобів. У ході більш детального огляду та перевірки свідоцтво про реєстрацію експертом встановлено ознаки підробки бланка свідоцтва про реєстрацію.

Іномарку та водія працівники ДАІ затримали й доставили до найближчого райвідділу міліції, для проведення подальшої перевірки та призначення додаткових експертиз.

Наразі вирішується питання про внесення даного факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) Кримінального кодексу України. Санкції даної статті передбачають штраф до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.
На даний час правоохоронцями встановлюються обставини та причетність вказаного громадянина до скоєного правопорушення.

Просмотров: 491 | Добавил: АВТОАДВОКАТ | Теги: документами, Харківщини, автівку, Працівники, виявили, підробленими | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Приветствую Вас, Гость!
Суббота, 27.04.2024

 тел. 0508506423
 тел. 0683954532
тел. 0639816972