Главная » 2015 » Март » 1 » У Києві п'яний суддя за кермом погрожував даішнику пістолетом + Видео
11:44
У Києві п'яний суддя за кермом погрожував даішнику пістолетом + Видео
У Києві п'яний суддя за кермом погрожував даішнику пістолетом: "Я тебе зараз застрелю!"


Суддя Макарівського районного суду Київської області Владислав Оберемку, перебуваючи за кермом у п'яному стані, погрожував вбити співробітника ДАІ.


Водночас, він лякав журналістів зв'язками з прокуратурою. Відповідне відео було опубліковане на канал "EuroMaydan" в YouTube.

На відео видно, як п'яний Оберемко погрожував вогнепальною зброєю співробітникам МВС, які зупинили його авто. "Я тебе зараз застрелю!", - говорить суддя Оберемко.

На законні вимоги міліції сховати зброю суддя не реагував, а коли побачив камеру, то почав погрожувати і журналістам, щоправда, уже зв'язками з прокуратурою міста Києва.

"Юлдашев - мій хороший друг. Це прокурор міста Києва", - кричав Оберемко. Крім того, суддя стверджував, що керувати транспортним засобом у п'яному вигляді йому дозволено і це нормально.

"Я ж вам сказав, що бл*ть, пацани нах*й, якщо вам потрібне лаве, я вам дам. Мені треба їхати додому", - намагався Оберемко вирішити ситуацію.

Після прибуття слідчо-оперативної групи, Оберемко показав наявність у нього посвідчення судді і на прохання показати пістолет заявив, що його ніхто не має права обшукувати. Після цього суддя демонстративно покинув місце інциденту.

 


По матеріалам: http://tsn.ua/

Просмотров: 480 | Добавил: АВТОАДВОКАТ | Теги: суддя, Пьяный судья | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
Приветствую Вас, Гость!
Пятница, 26.04.2024

 тел. 0508506423
 тел. 0683954532
тел. 0639816972