Главная » 2015 » Март » 17 » У Костянтинівці локалізовані заворушення, що виникли після ДТП за участю українських військових.
23:21
У Костянтинівці локалізовані заворушення, що виникли після ДТП за участю українських військових.
У Костянтинівці локалізовані заворушення, що виникли після ДТП за участю українських військових.

У Костянтинівці Донецької області локалізовані заворушення, що виникли після ДТП за участю українських військових, в результаті якої загинула дитина. Про це повідомив заступник начальника ГУМВС України в Донецькій області Ілля Ківа на своїй сторінці в Facebook ввечері в понеділок, 16 березня.

"Зараз призвідники ідентифіковані, і заворушення локалізовані, міліція бере під контроль ситуацію, що склалася", - написав він.

При цьому Ківа додав, що подія в Костянтинівці "не має виправдання і винні у смерті дитини повинні бути покарані".

"Від відповідальності їх не врятують ніпагони,нізаслуга", - наголосивКіва.

"Але прошу громадян не піддаватися на провокації сепаратистів,які використовують будь-яку ситуацію для дестабілізації ситуаціїв прифронтових містах", - додав заступник глави донецької міліції.

У свою чергу сепаратисти повідомляють на своїх сторінках у соцмережах з посиланням на місцевих жителів, що заворушення в Костянтинівці тривають.

"Коротше, підпалили прапори українські, розбили двагуртожитки, спалили два автобуси. Зараз вони всі закрилися в одній будівлі, стріляють у повітря. У нас бронежилети, каски і бензин. Робимо коктейлі", - сказано в повідомленні сепаратистів.
Просмотров: 437 | Добавил: АВТОАДВОКАТ | Теги: військових., участю, виникли, українських, після, заворушення, локалізовані, Костянтинівці | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Приветствую Вас, Гость!
Пятница, 19.04.2024

 тел. 0508506423
 тел. 0683954532
тел. 0639816972