Главная » 2015 » Октябрь » 8 » В Харкові почала роботу нова патрульна поліція
09:53
В Харкові почала роботу нова патрульна поліція

26 вересня 800 харківських патрульних поліцейських урочисто прийняли присягу на головній площі міста.

Нову патрульну поліцію представили харків'янам Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, його заступник Екатерина Згуладзе, голова Харківської ОДА Ігор Райнін і начальник патрульної поліції України Олександр Фацевич.

Разом із начальником патрульної поліції Харкова Євгеном Мельником харківські патрульні зачитали присягу на вірність українському народові.

Вітаючи поліцейських із початком служби, Ігор Райнін зазначив, що ця подія – довгоочікувана для всіх мешканців міста.

«Харків'яни чекали на вас, вони вам довіряють, вони хочуть порядку в місті та законності в діях поліції, – підкреслив Ігор Райнін. – Ви розумні, чесні й патріотичні, і тому я впевнено заявляю: ви завжди можете розраховувати на підтримку харків'ян. Пам'ятайте: перед законом усі рівні – і пересічні громадяни, і політики, і чиновники. Закон – один для всіх. І я хочу, щоб це кредо стало повсякденністю для Харкова. Упевнений, що вам вдасться втілити його в життя».

«Це місто створює сучасні машини, наукові теорії та твори мистецтва. А нова українська поліція – ще один стимул творити й рухатися вперед, – сказав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, закликавши харків'ян приєднуватися до реформування країни. – Поліцейські можуть бути ідеальними, але без підтримки людей нічого не вийде. А з вашою підтримкою в Харкові буде найкраща українська поліція».

Про те, що в харківської патрульної служби один із найкращих в Україні складів, сказала Екатерина Згуладзе.

«Ви повинні донести людям, що Україна – вільна держава. Але для цього ви самі повинні бути вільними – від страхів, від корупції, від будь-якого впливу», – дала настанови поліцейським замміністра.

Арсеній Яценюк у своєму виступі наголосив, що нова поліція – лише перший крок на шляху реформування правоохоронної системи. Далі, за його словами, реформи чекають на судову систему й органи прокуратури.

Матеріал:www.viche.info
Просмотров: 790 | Добавил: Rudyk_Ivan | Теги: почала, Нова, Автоадвокат Харків, поліція, патрульна, роботу, Харкові | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Приветствую Вас, Гость!
Вторник, 23.04.2024

 тел. 0508506423
 тел. 0683954532
тел. 0639816972