Главная » 2015 » Март » 23 » Загибель Віктора Януковича-молодшого, автомобіль провалився під лід на Байкалі + Відео
23:06
Загибель Віктора Януковича-молодшого, автомобіль провалився під лід на Байкалі + Відео

Загибель Віктора Януковича-молодшого, автомобіль провалився під лід на Байкалі


Як пише портал Российский диалог, що першим опублікував це відео, кадри показують, як автомобіль провалюється під лід. На відео також відображені люди, які врятувалися і лежать на льоду.

Відзначимо, що в МНС Росії повідомляли, що на Байкалі під лід пішов автомобіль Volkswagen з п'ятьма пасажирами та водієм, який в результаті події загинув. Одне джерело називає 20 березня датою того, що сталося, інше - 21 березня.

Раніше сьогодні, 22 березня, низка українських ЗМІ повідомили про загибель сина колишнього президента України Віктора Януковича-молодшого в результаті нещасного випадку на озері Байкал.

Лівий берег посилається відразу на чотири джерела, два з яких – з російського оточення екс-президента.

Портал Обозреватель як одну з версій того, що сталося, називає те, що Янукович-молодший потонув під час риболовлі.

Згідно з іншою версією, він готувався до чергових ралійних змагань в одному із селищ поблизу Байкалу, і його джип затонув під час переправи.
Сам факт події, не називаючи імен постраждалих і загиблих, підтверджує ГУ МНС Росії по Іркутській області. У відомстві заявили, що до загибелі людини на Байкалі призвело грубе порушення вимог безпеки.

За інформацією управління, увечері в п'ятницю, 20 березня, в районі північного краю острова Ольхон під лід провалився автомобіль з водієм і п'ятьма пасажирами. Громадяни нібито виїхали на лід, щоб зробити декілька фотознімків, а машина провалилася в тріщину. У МНС уточнили, що глибина озера в даному місці становить близько 20 метрів

В МНС Росії спростували інформацію про загибель Януковича-молодшого.

Керівник прес-служби МНС в Іркутській області Андрій Шутов в коментарі ВВС Україна повідомив, що в суботу, 21 березня, на озері Байкал під лід провалився автомобіль Volkswagen, одна людина загинула.

"Загиблим виявився Давидов Віктор. Інші п'ять осіб змогли вибратися з автомобіля", - зазначив він. Крім того, він додав, що не думає, що "син президента міг бути водієм".

Крім того, керівник прес-служби МНС РФ Олег Воронов запевнив УНН, що не має даних про подію.

 "У нас немає такої інформації. Я вперше про це чую", - відповів Воронов на питання про трагедію на Байкалі.




по матеріалам korrespondent.net

Просмотров: 610 | Добавил: АВТОАДВОКАТ | Теги: автомобіль, Байкалі, Загибель, відео, провалився, Януковича-молодшого, Віктора | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Приветствую Вас, Гость!
Суббота, 27.04.2024

 тел. 0508506423
 тел. 0683954532
тел. 0639816972