Главная » 2015 » Февраль » 18 » Діалог між МТСБУ та експертами страхового ринку розпочато
22:05
Діалог між МТСБУ та експертами страхового ринку розпочато
                             Діалог між МТСБУ та експертами страхового ринку розпочато



        09 лютого 2015 року в МТСБУ була проведена робоча зустріч керівництва МТСБУ з експертами страхового ринку на тему: «Ризики, які існують на ринку ОСЦПВ та шляхи їх подолання». На зустрічі були присутні: Генеральний директор МТСБУ Володимир Шевченко, Президент МТСБУ Юрій Гришан, Голова правління ГО «Страховий захист» Василь Дарков, Голова комісії за страхування Українського товариства фінансових аналітиків В’ячеслав Черняховський, Голова постійно діючої комісії ГО «Страховий захист» Ігор Любашенко, Голова правління «Еталон-поліс» Віталій Селівончик. Зустріч з експертами страхового ринку, ініційована керівництвом МТСБУ, у форматі «без краваток» проводилася вперше і відзначилась продуктивністю та досягненням консенсусу щодо подальшого розвитку ринку обов’язкового страхування цивільної-правової відповідальності автовласників (ОСЦПВ).

       Учасники зустрічі обговорили ряд важливих проблем, які особливо актуальні для роботи МТСБУ та українського ринку автострахування в цілому. Кожен учасник мав можливість висловити своє бачення подальшого розвитку ринку та запропонувати конкретні дії, які покликані якісно змінити його на краще. «Всі поради, озвучені сьогодні під час зустрічі, будуть неодмінно проаналізовані та враховані при розробці Концепції реформування ринку ОСЦПВ», - наголосив Генеральний директор МТСБУ Володимир Шевченко.

       З метою розробки вищезгаданої концепції було вирішено створити Експертну групу, склад якої буде визначено додатково. Також, Ігорю Любашенко та В’ячеславу Черняховському було запропоновано стати позаштатними радниками Генерального директора МТСБУ. Василю Даркову, як члену експертної групи, за його згодою, присутні доручили бути координатором по залученню та опрацюванню пропозицій до Меморандуму про партнерство від громадських організацій.

      Підсумовуючи, Володимир Шевченко подякував всім присутнім за плідний відкритий діалог та висловив сподівання на не менш ефективну співпрацю у майбутньому.
Просмотров: 460 | Добавил: АВТОАДВОКАТ | Теги: Діалог між МТСБУ та експертами стра | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Приветствую Вас, Гость!
Четверг, 28.03.2024

 тел. 0508506423
 тел. 0683954532
тел. 0639816972