Главная » 2015 » Февраль » 06
Одним із важливих напрямків роботи Моторного (транспортного) страхового бюро України є захист прав українських водіїв за кордоном. Так, станом на 31 січня 2015 року МТСБУ укладено договори про захист прав відвідувачів з Бюро восьми країн - членів Міжнародної системи автострахування «Зелена картка»: Греції, Росії, Туреччини, Латвії, Білорусі, Польщі, Данії та Швейцарії.

Головне завдання згаданого договору – вдосконалення та спрощення існуючої процедури врегулювання страхових випадків, де потерпілою стороною є іноземний водій (відвідувач), а дорожньо-транспортна пригода трапилася на території країни, іншої ніж та, що є місцем постійного проживання такого водія. При цьому хоча б одна з цих двох країн не входить до Європейського економічного простору (ЄЕП).

«Підписання таких двосторонніх договорів дозволяє не тільки підвищити захист інтересів українських водіїв, що стали учасниками ДТП за кордоном, а й підняти рівень страхового захисту до стандартів, ... Читать дальше »
Просмотров: 447 | Добавил: АВТОАДВОКАТ | Дата: 06.02.2015 | Комментарии (0)

В Управлінні Державтоінспекції Харківської області під час проведення прес-конференції працівники Державтоінспекції міста Харкова та області, фахівці однієї з страхових компаній, представники громадських організацій, роз’яснили учасникам дорожнього руху механізм спрощеного оформлення ДТП з незначними наслідками, шляхом оформлення Європротоколу, його переваги та особливості.
Як зазначив заступник начальника Управління Державтоінспекції Харківської області полковник міліції Борис Федянін, упродовж минулого року практично на кожну пригоду без постраждалих були викликані працівники ДАІ.

Він нагадав, що з 19 вересня 2011 року в силу вступив закон, що спрощує механізм оформлення ДТП з незначними наслідками шляхом складання повідомлення про ДТП (Європротоколу). Ці нововведення направлені на приведення обов’язкового страхування цивільної відповідальності автовласників до міжнародних стандартів страхування та врегулювання збитків.

Європротокол – спец ... Читать дальше »
Просмотров: 561 | Добавил: АВТОАДВОКАТ | Дата: 06.02.2015 | Комментарии (3)

Приветствую Вас, Гость!
Суббота, 20.04.2024

 тел. 0508506423
 тел. 0683954532
тел. 0639816972