Главная » 2015 » Февраль » 23 » Харківські інспектори ДАІ вкотре нагадали школярам ази дорожньої грамоти
23:02
Харківські інспектори ДАІ вкотре нагадали школярам ази дорожньої грамоти
                Харківські інспектори ДАІ вкотре нагадали школярам ази дорожньої грамоти

        Пріоритетним напрямком діяльності Державтоінспекції є забезпечення безпеки дітей на дорогах. Аби не допустити скоєння дорожньо-транспортних пригод за участю дітей, співробітники ДАІ використовують різноманітні форми профілактичної роботи з неповнолітніми. 
       Днями, за ініціативою комунальної установи «Харківський обласний центр молоді», за підтримки Департаменту у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації та Управління Державтоінспекції ГУМВС України в Харківській області, в селищі Краснопавлівка Лозівського району та в Первомайському районі Харкова, з метою організації змістовного творчого дозвілля дітей, підлітків та молоді, в рамках проведення культурно-просвітницької акції «Ми – разом» проводилися розважальні заходи.
        Великий зал районного будинку культури в обох районах, де проводилися заходи, зібрав близько п’яти сотен школярів, які з великим захопленням грали з ведучими в різноманітні інтерактивні ігри, співали, танцювали, слухали виступи талановитих дітей та дитячих колективів.
        Під час проведення навчально-ігрової програми співробітники районних підрозділів Державтоінспекції в ігровій формі провели з дітьми та підлітками бесіди з тематики безпеки дорожнього руху, а для закріплення набутих знань була підготовлена вікторина з Правил дорожнього руху.
         На автомайданчику всі бажаючі могли оглянути патрульний автотранспорт та сфотографуватися на згадку поряд з автоінспекторами.
        У ДАІ сподіваються, що постійне проведення таких заходів навчить дітлахів правильному поводженню на дорогах, дасть змогу не розгубитися при виникненні складної ситуації, а також допоможе краще засвоїти та добре запам’ятати нескладні, але такі вкрай важливі правила безпечного поводження на автодорогах
.
Просмотров: 437 | Добавил: АВТОАДВОКАТ | Теги: Харківські інспектори ДАІ вкотре на | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Приветствую Вас, Гость!
Пятница, 26.04.2024

 тел. 0508506423
 тел. 0683954532
тел. 0639816972